E N D E L I G ! – Vi fikk se hva vi har ventet på

Postet av Frank Eilert Fossum den 7. Sep 2023


Vi har gnåla om i lang tid at Stovner SK har mange gode spillere, men de har ikke fått det ut. Det har vært skader med til dels lange fravær. Det har gått utover treningene, og det har ikke vært nok kamptrening for mange. Kampen mot Lokomotiv Oslo 2 kan ha vært vendepunktet. Det er et lag vi har slitt litt med. De slo oss 3–0 i vår, og i 2021 slet Stovner SK 2 seg til et uavgjort resultat.

I denne kampen var det etter hvert ingen tvil om hvor seieren skulle ende. Det var tydelig at spillerne var mer lekne, og at lagoppstillingen var vellykket. Og det var en lettelse da Sohaib satte det første målet etter drøyt et kvarter. Det å lage et tidlig mål gjør noe for å få trygghet i spillet.

Og det kom flere skudd i metallet på målene som burde avgjort kampen allerede da til vår fordel. Lok Oslo 2 er ikke noe dårlig lag, og de prøvde seg. 

I andre omgang gikk det nesten et kvarter før Amadou satte inn 2–0. Etter ytterligere et kvarter var det Denis som satte inn 3–0.

Dette er ikke noe planlagt referat. Men jeg føler at det er viktig å få med noe fra denne kampen som peker i riktig retning.

Det blir ingen mangel på muligheter til kamptrening framover.Tirsdag 12/9 seriekamp mot Oldenborg på Veitvet. Fredag 15/9 hengekampen mot Kolbotn på Sofiemyr. Søndag 17/9 kvartfinale i Oslomesterskapet mot Brosundet på Elllingsrud. Tirsdag 19/9 kommer Manglerud Star til Rommensletta. Innimellom er det nok en del av A-spillerne som får anledning til å spille B-kamper.


Ja, nå er det om å gjøre å sparke fra seg.


Som sagt, dette er ikke noe referat, men det er full mulighet til å gå inn og se Trond Gjerdes bilder fra kampen via denne lenka:
https://www.facebook.com/groups/125809260906519Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.