Oslomesterskapet 2023 er i gang!

Postet av Stovner Sportsklubb den 9. Jun 2023


Det gikk ikke så greit for Stovner SK i kvalifiseringen til Norgesmesterskapet i år. Men, nå byr det seg nye muligheter. Oslomesterskapet 2023 er i gang. Det har vært en 1. runde med noen få lag, og vi kommer inn nå i 2. runde. Oslomesterskapet ble tidligere også kalt OBOS Cup. Det navnet er nå ute.

Det som er sikkert er at i kveld får vi ikke noen fordel i hjemmebanen, fordi også Bislett FK spiller sine hjemmekamper på Rommensletta kunstgress! Laget spiller i 7. divisjon, avd. 01. De har spilt 5 kamper, 3 seire og 2 tap, og ligger på 4. plass, 6 poeng bak lederlaget Dynamo Mjøsa.

Hvem er Bislett Fotballklubb? På hjemmesidene forteller de at de ble stiftet i 2008 av en ire og en engelskmann. De to gutta hadde prøvd å finne en fotballklubb, men ingen av de klubbene de hadde vært innom hadde den samme sosiale settingen som hjemme. Ja, da stiftet de sin egen klubb. De kunne hygge seg med fotballen på egne betingelser. Spille en ordentlig kamp, ta en øl etter kampen og diskutere den, eller Premier League football generelt.

Det har tydeligvis vært vellykket. Nå stiller de med tre lag, to 11-er lag og et 7-er. De har over 60 spillere fra 10 land, og påstår at de er The International Football Club in Oslo. Det er vel å ta i, vi vet om flere klubber som har spillere med internasjonal bakgrunn. 😁  

Det skal bli morsomt å bli bedre kjent med våre "nærmeste" naboer, så velkommen til en skikkelig cup-kamp i solsteika på Rommensletta!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.